Marie oli tehnyt blogissaan ihanan jäätelöcharlotan. Päätin minäkin kokeilla ja tosi herkkua tuli. Kahvivieraatkin tykkäsivät kovasti, myös ulkonäöstä;)

1 kaupan kuningatarkääretorttu

n. 1/2 l mansikkajäätelöä (käytin Valion, jossa on mansikkahilloraitoja)

n. 0,75 l vaniljajäätelöä

vadelmahilloa

 

Vuoraa vuoan pohja kelmulla. Asettele n. 1 cm-paksuiset kääretorttuviipaleet vuoan reunoille ja pohjalle. Notkista jäätelö lusikalla ja laita pohjalle kerros mansikkajäätelöä. Levitä mansikkajäätelön päälle kerros vadelmahilloa. Lisää lopuksi lusikalla notkistettu vaniljajäätelö ja loput kääretorttuviipaleet pohjaksi. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen muutamaksi tunniksi.

Ota vuoka pakkasesta n. 10 min ennen tarjoamista. Kumoa charlotta vadille ja poista kelmu. Koristele haluamallasi tavalla.

 

790242.jpg