Sari kävi haastamassa minutkin 7 faktaan. Tässä ne sitten ovat:

1. Olen koukussa suklaaseen. Voisin elää suklaalla, uusin intohimoni on taloussuklaa. Aikaisemmin maitosuklaa oli maistuvinta, mutta enää sen maku ei riitä suklaahimoni tyydyttämiseen. Mitä voimakkaampi suklaanmaku, sen parempi;)

2. Olen blogiaddikti. Käyn lähes päivittäin seuraamassa lempiblogieni uudet jutut ja katsastamassa, onko omaani jätetty kommentteja...

3. Rakastan lukea uusia ruoka/leivontareseptejä lehdistä ja kirjoista ja kokeilla niitä. Välillä vain katselen huvikseni reseptejä ilman että tarkoitukseni olisi edes kokata/leipoa mitään.

4. Olen niitä ihmisiä, jotka miettivät jatkuvasti painoaan ja laihduttamista, ilman että olen koskaan ollut oikeasti ylipainoinen.

5. Suhteeni siivoamiseen on ristiriitainen. Toisaalta inhoan epäjärjestystä. Pölyä saa olla, mutta tavarat sekaisin, se ei tule kysymykseen. Tiskit ovat heikkouteni, vaikka on astianpesukonekin..jotenkin ne saattavat jäädä makaamaan altaaseen, kun puhtaat ovat koneessa...

6. En silitä mitään muuta kuin miehen kauluspaidat tärkeisiin tilaisuuksiin. Inhoan silittämistä.

7. Rakastan matkustamista ja tavoitteeni on vähintään kerran vuodessa päästä johonkin uuteen maahan tai kaupunkiin, jossa en ennen ole käynyt. Haaveenani on päästä vielä joskus jonnekin, missä on omaa rauhaa, jonnekin paratiisisaarille..

Haastan ne, ketkä eivät ole tätä vielä tehneet, en nyt keksi muita kun tuntuu että kaikki on jo tähän haastettu, kenen sivuilla vierailen..