Tämä resepti on Valion. Lisäsin siihen vielä päälle rouhittua suklaata, ettei vain olisi liian kevyttä;)Ihanaa ja koukuttavaa kakkua. Ei tosin hirveän isoa palaa pysty kerralla syömään, on sen verran tuhtia;)
Pohja
1 pkt Wilhelmiina-keksejä
50 g voita
Täyte
1 levy taloussuklaata
2 purkkia (a 200g) maustamatonta tuorejuustoa (käytin 13% Violaa)
1/2 dl sokeria
2 prk vaahtoutuvaa kinuskikermaa
1/2 dl vahvaa kahvia
3 liivatelehteä
Koristeluun
1 dl kinuskikermaa
suklaata rouhittuna
Murskaa Wilhelmiina-keksit hienoksi muruksi tehosekoittimessa. Lisää sulatettu voi ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää sokeri juuston joukkoon ja sulatettu suklaa juustoseokseen. Vatkaa 4 dl kinuskikermaa vaahdoksi. Lisää kermavaahto juustoseokseen. Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 min, puristele vesi pois ja sekoita kuuman kahvin joukkoon. Sekoita liivateseos juusto-suklaa-kermaseokseen. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.
Vaahdota koristeeksi loput kinuskikermat ja rouhi päälle vielä mieleistäsi suklaata ennen tarjoilua.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.