Tämä resepti on Valion. Lisäsin siihen vielä päälle rouhittua suklaata, ettei vain olisi liian kevyttä;)Ihanaa ja koukuttavaa kakkua. Ei tosin hirveän isoa palaa pysty kerralla syömään, on sen verran tuhtia;)

Pohja

1 pkt Wilhelmiina-keksejä

50 g voita

Täyte

1 levy taloussuklaata

2 purkkia (a 200g) maustamatonta tuorejuustoa (käytin 13% Violaa)

1/2 dl sokeria

2 prk vaahtoutuvaa kinuskikermaa

1/2 dl vahvaa kahvia

3 liivatelehteä

Koristeluun

1 dl kinuskikermaa

suklaata rouhittuna

Murskaa Wilhelmiina-keksit hienoksi muruksi tehosekoittimessa. Lisää sulatettu voi ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää sokeri juuston joukkoon ja sulatettu suklaa juustoseokseen. Vatkaa 4 dl kinuskikermaa vaahdoksi. Lisää kermavaahto juustoseokseen. Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 min, puristele vesi pois ja sekoita kuuman kahvin joukkoon. Sekoita liivateseos juusto-suklaa-kermaseokseen. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin  4 tuntia.

Vaahdota koristeeksi loput kinuskikermat ja rouhi päälle vielä mieleistäsi suklaata ennen tarjoilua.

 

990493.jpg