Tänään tein arkiruokana jauhelihakastikkeen, joka saa makua tomaattimurskasta ja intialaisesta garam masala-mausteseoksesta. Helppoa ja hyvää ruokaa.
Tomaattinen jauhelihakastike
n.500g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa
paprikamaustetta
suolaa
mustapippuria
n. 1,5 tl Santa Maria India Garam Masala-maustesekoitusta (aika voimakas mauste, kannattaa laittaa varovasti, ettei maistu liikaa
muutama nokare tuorejuustoa
Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit ja valkosipuli yhtäaikaa pannussa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä n. 10 min. Lisää tuorejuustonokareet ja hauduta vielä n. 5 min. Tarjoa pastan, riisin tai perunan kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.