Tänään tein arkiruokana jauhelihakastikkeen, joka saa makua tomaattimurskasta ja intialaisesta garam masala-mausteseoksesta. Helppoa ja hyvää ruokaa.

Tomaattinen jauhelihakastike

n.500g naudan jauhelihaa

1 iso sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 prk tomaattimurskaa

paprikamaustetta

suolaa

mustapippuria

n. 1,5 tl Santa Maria India Garam Masala-maustesekoitusta (aika voimakas mauste, kannattaa laittaa varovasti, ettei maistu liikaa

muutama nokare tuorejuustoa

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit ja valkosipuli yhtäaikaa pannussa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä n. 10 min. Lisää tuorejuustonokareet ja hauduta vielä n. 5 min. Tarjoa pastan, riisin tai perunan kanssa.

 

696693.jpg