Saralta sain taaskin inspiksen tähän pastaan. Laitoin chorizon tilalle pepperonia, kevyttä sellaista;)

neljälle

mieleistäsi pastaa

n. puoli purkkia oliiveja (a 290g))

n. puolikas pieni purkillinen kapsiksia

2 valkosipulin kynttä

reilu loraus oliiviöljyä

mustapippuria myllystä

pepperonia (130g pkt)

pehmeää vuohenjuustoa (n. 100g)

kirsikkatomaatteja n. puoli rasiallista

basilikanlehtiä

 

Herättele oliivien, kapristen ja murskatun valkosipulin makuja öljyssä pannulla. Lisää joukkoon suikaloidut pepperonit, sekoittele makuja. Lisää joukkoon keitetty pasta ja hauduttele muutama minuutti. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja anna niiden hetki hiukan pehmetä. Lisää mustapippuria ja basilikanlehtiä. Kruunaa komeus vuohenjuustomurusilla ja nauti hyvän viinin kanssa:)