Saralta sain taaskin inspiksen tähän pastaan. Laitoin chorizon tilalle pepperonia, kevyttä sellaista;)
neljälle
mieleistäsi pastaa
n. puoli purkkia oliiveja (a 290g))
n. puolikas pieni purkillinen kapsiksia
2 valkosipulin kynttä
reilu loraus oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
pepperonia (130g pkt)
pehmeää vuohenjuustoa (n. 100g)
kirsikkatomaatteja n. puoli rasiallista
basilikanlehtiä
Herättele oliivien, kapristen ja murskatun valkosipulin makuja öljyssä pannulla. Lisää joukkoon suikaloidut pepperonit, sekoittele makuja. Lisää joukkoon keitetty pasta ja hauduttele muutama minuutti. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja anna niiden hetki hiukan pehmetä. Lisää mustapippuria ja basilikanlehtiä. Kruunaa komeus vuohenjuustomurusilla ja nauti hyvän viinin kanssa:)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.