Tällaista herkkuruokaa söimme viikonloppuna:) Ohje on koti ja keittiö-lehdestä, muuntelin vähän maun mukaan:)
Ohje on kahdelle.
2 naudan sisäfilepihviä
2 viipaletta pekonia
mustapippuria rouhittuna
öljyä ja voita paistamiseen
Kastike:
2 dl ruokakermaa
3 rkl konjakkia
1,5 rkl vahvaa kahvia
1 rkl sinappia
loraus soijaa
Glaseeratut juurekset:
n. 50 g juuriselleriä
n. 100g lanttua
2 porkkanaa
3 rkl siirappia
30 g voita
3 rosmariininoksaa
1. Kiedo pekonisiivu kummankin pihvin ympräille ja kiinnitä coctailtikulla. Paista pihveihin kuumalla pannulla hyvä väri nopeasti molemmin puolin. Laita pihvit uuniin 225 asteeseen vielä 10-15 minuutiksi, riippuen, kuinka kypsän haluat.
2. Laita kastikeainekset kattilaan ja keitä kastike hiljalleen 5-10 minuuttia.
3. Kuori ja kuutioi juurekset. Sulata kattilassa voi. Lisää juurekset ja siirappi sekä rosmariininoksat. Hauduta juurekset kypsiksi. Poista rosmariinit.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.