Nämä kaurakeksit ovat suussasulavia. Todella helppo ja nopea valmistaa:)
200 g voita
1 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
Kuorrute
100 g voita sulatettuna
1 1/2 dl sokeria
4 dl kaurahiutaleita
Sekoita voi, sokeri ja vehnäjauhot käsin hyvin keskenään. Nosta seos uunipellille leivinpaperin päälle ja painele tasaiseksi levyksi.
Sulata voi ja lisää siihen sokeri sekä kaurahiualeet. Sekoita massa ja levitä tasaisesti taikinan päälle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes keksipohja on saanut kauniin kullanruskean värin.
Leikkaa lämpimänä neliön muotoisiksi paloiksi. Jäähdytä kunnolla ja nauti maitolasillisen kanssa. Säilytä ilmatiiviissä purkissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.