Tein eilen tällaisen pastaruoan. Maistui yllättävän hyvältä!

loraus oliiviöljyä

1 kesäkurpitsa

2 isoa valkosipulinkynttä

2 dl ruokakermaa (15%)

n. 1 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

runsaasti mustapippuria myllystä

100g pehmeää vuohenjuustoa

kourallinen isoja katkarapuja

1 sipuli

 

Kuullota sipulisilppua  ja pieneksi pilkottua valkosipulia oliiviöljyssä pannulla. Lisää kesäkurpitsa lohkottuna joukkoon. Hauduta kunnes kesäkurpitsa on pehmennyt ja siitä on poistunut ylimääräinen neste. Lisää ruokakerma, vesi, liemikuutio ja vuohenjuusto. Kiehauta ja anna hautua 5 min-10 min. Lisää lopuksi katkaravut. Tarjoile hyvän pastan kanssa.

1651205.jpg