Tein eilen tällaisen pastaruoan. Maistui yllättävän hyvältä!
loraus oliiviöljyä
1 kesäkurpitsa
2 isoa valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa (15%)
n. 1 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
runsaasti mustapippuria myllystä
100g pehmeää vuohenjuustoa
kourallinen isoja katkarapuja
1 sipuli
Kuullota sipulisilppua ja pieneksi pilkottua valkosipulia oliiviöljyssä pannulla. Lisää kesäkurpitsa lohkottuna joukkoon. Hauduta kunnes kesäkurpitsa on pehmennyt ja siitä on poistunut ylimääräinen neste. Lisää ruokakerma, vesi, liemikuutio ja vuohenjuusto. Kiehauta ja anna hautua 5 min-10 min. Lisää lopuksi katkaravut. Tarjoile hyvän pastan kanssa.
torstai, 12. kesäkuu 2008
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.