Kaikkea muuta kuin laihdutusruoka, mutta ah, niin ihanaa:) Syötiin tällaista ystävien luona ja heti kyselin respeptiä. Hiukan sävelsin ja tuplasin aurajauuston määrän:)
keitettyä pennepastaa syöjien mukaan
Kastike (annos on n. 6:lle hengelle)
tilkka öljyä
1 sipuli
1 iso paketti (340g) pekonia
1 paketti aurajuustoa
2 purkkia ruokakermaa 15%
1 purkki Flora kevyt ja paksu 4%
runsaasti mustapippuria myllystä
Kuullota sipulit pannulla tilkassa öljyä. Lisää pekonit ja paistele ne kypsiksi. Lisää kermat ja aurajuusto, kiehauta seos ja mausta pippurilla. Anna vielä hautua 10-15 min kunnes kastike on paksua ja aurajuusto on kokonaan sulanut. Sekoita kastike pennepastan joukkoon ja tarjoa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.