Kaikkea muuta kuin laihdutusruoka, mutta ah, niin ihanaa:) Syötiin tällaista ystävien luona ja heti kyselin respeptiä. Hiukan sävelsin ja tuplasin aurajauuston määrän:)

keitettyä pennepastaa syöjien mukaan

Kastike (annos on n. 6:lle hengelle)

tilkka öljyä

1 sipuli

1 iso paketti (340g) pekonia

1 paketti aurajuustoa

2 purkkia ruokakermaa 15%

1 purkki Flora kevyt ja paksu 4%

runsaasti mustapippuria myllystä

Kuullota sipulit pannulla tilkassa öljyä. Lisää pekonit ja paistele ne kypsiksi.  Lisää kermat ja aurajuusto, kiehauta seos ja mausta pippurilla. Anna vielä hautua 10-15 min kunnes kastike on paksua ja aurajuusto on kokonaan sulanut. Sekoita kastike pennepastan joukkoon ja tarjoa.

 

1064559.jpg