Laitan tämän pikkunaposteltavien reseptin nyt tänne pikkusuolaisiin, vaikka tämä on kyllä oikeestaan aika makeaakin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Sara La Fountainin kokkikirjasta.
5 dl pekaanipähkinöitä
1 munanvalkuainen
1 rkl vettä
1 1/2 dl sokeria
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
(1/2 tl jauhettua korianteria)
(hyppysellinen cayennepippuria)
1 tl suolaa
Vaahdota munanvalkuainen ja lisää 1 rkl vettä hyvin sekoittaen. Lisää vaahtoon pähkinät ja mausteet, sekoita. Levitä pähkinäseos pellille leivinpaperin päälle ja paahda 160-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia, kunnes pähkinöiden pinta on kauniin ruskea ja rapea.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.