Tämä on pihviresepteistä mielestäni ihanin ja tällä olen saanut monen vieraan erittäin tyytyväiseksi;)
Ohje on kahdelle hengelle:
2 naudan sisäfilepihviä
paistamiseen loraus öljyä ja nokare voita tai margariinia
1 prk kuohukermaa
runsaasti mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 rkl hunajaa
1-2 tl vahvaa sinappia
1 tl soijaa
1. Ota pihveihin (huoneenlämpöinen liha!) kaunis väri kuumalla pannulla öljy-rasvaseoksessa.
2. Nosta pihvit pois pannulta kannelliseen astiaan. Kaada pannuun kuohukerma ja anna sen kiehahtaa. Lisää mausteet ja anna kastikkeen kiehua pari minuuttia.
3. Lisää joukkoon pihvit ja hauduta niitä keskilämmöllä, kunnes lihasta alkaa nousta nestettä pintaan (medium).
4. Nosta pannu pois levyltä ja anna levätä muutama minuutti. Tarjoa hyvän punaviinin ja haluamasi lisukkeiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.