Söimme tänään arkiruokana kanakasviswokkia, jollaista kerran söimme ystävien luona ja hyvää oli. Tämä ruoka tulee n. 15 minuutissa;)

 

Kana-kasvis-nuudeliwokki

2-3 rkl öljyä

n.600 g hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita (450 grammaakin riittää)

n. 1/2 pussia caribian wok kasvispakastesekoitusta

paprikamaustetta

currya

chilimaustetta

suolaa

mustapippuria

kaksi "levyä" Santa Maria täysjyvävehnänuudeleita (pussissa 3 levyä)

Päälle:

Creme Fraiche Mix Chili Mango-dippiä  (Santa Maria)

Keitä nuudeleita 4 min kiehuvassa, suolatussa (ja öljytyssä) vedessä. Ruskista broilerin fileesuikaleet kuumassa pannussa (tai wokpannussa) tilkassa öljyä. Siirrä broilerisuikaleet hetkeksi pois pannulta. Kuullota pakastevihanneksia myös hetki pannussa öljytilkassa. Lisää broilerisuikaleet ja kypsennä vielä n. 5-10 min, kunnes kana on kypsää. Lisää kypsennyksen aikana mausteet. Tarjoile Creme Fraiche-dipin kanssa.

688027.jpg